Hallo, ik ben Peter van Geest

zonder teamwork wordt het niks!

De kracht van mijn foto's komt voort uit het samenwerken en openstaan voor ideeën van mijn klanten en- of modellen. Laat de techniek en het fotografisch inzicht maar aan mij over. Op deze manier zijn de fijnste projecten ontstaan en ontzettend veel plezier tijdens de shoot!

Bekijk mijn werk

"Ik ben een fotograaf die zich niet in één hokje laat vangen. Nieuwe technieken, beeldstijlen en belichtingen of een out-of-the-box concept, het kan mij niet gek genoeg zijn!"

—Peter van Geest

Initiatieven en samenwerkingen


Naast mijn werk als zelfstandig fotograaf ben ik betrokken bij het initiatief The Story Kitchen en werk ik regelmatig vrijwillig voor goede doelen.

The Story Kitchen

Een creatief collectief

The Story Kitchen is een creatief collectief met specialisten op het gebied van concept, styling, branding, vormgeving, fotografie en video. Ben je op zoek naar meer dan alleen fotografie? Dan ben je hier zeker aan het goede adres!

Bekijk onze instagram

Samenwerkingen met goede doelen


Voor verschillende artistieke doelen en mooie initiatieven heb ik regelmatig mijn fotografie belangeloos ingezet. Het gaat tenslotte niet altijd over geld! Heb jij een goed doel of een mooi initiatief wat je graag op beeld vastgelegd wil hebben? Neem dan gerust eens contact op om hierover te praten.

Peter van Geest

Even sparren?


Laat je telefoonnummer achter en ik bel je zo snel mogelijk terug