Diensten, tarieven en werkwijze


Het klinkt cliché, maar niets is minder waar: ik kan jouw project echt van A tot Z verzorgen. Uiteraard met mijzelf als ervaren vakfotograaf, maar daarnaast heb ik ook een goed netwerk met vakmensen voor bijvoorbeeld video, special effects, styling of DTP werk. Daarnaast heb ik in hartje centrum van Rotterdam een fotostudio.

Diensten en tarieven

Portretfotografie

Een portretfoto zegt veel over de persoon. Samen bepalen wij de sfeer, uitstraling en locatie -Je ontvangt min. 15 foto's in hoge en lage resolutie, geschikt voor print en social media.

€250,- excl. BTW

Fashionfotografie

Of het nu om een studio of op een locatie shoot gaat, de styling, de make-up & hair, casting van modellen, een bepaalde sfeer of locatie: alles is mogelijk. Het is altijd maatwerk, maar samen komen wij er wel uit.
Indicatieprijs: Fotografie

€500,- excl. BTW per dagdeel

Commerciële fotografie

Elke bedrijfstak kent zijn specifieke kenmerken waardoor klanten maar ook medewerkers een realistisch beeld krijgen van jouw onderneming. Bijvoorbeeld van jullie activiteiten, producten en/of specialistische werkzaamheden.
Indicatie Fotografie

€500,- excl. BTW per dagdeel

Reportage fotografie

Voor verschillende bedrijven, instanties en evenementen heb ik mijn fotografie mogen inzetten om de sfeer, het plezier van de mensen, de gebeurtenis vast te leggen.

vanaf €95,- per uur ex.btw

"Samen een project realiseren? Heb jij de ideeën dan hebben wij het netwerk met vakmensen op elk gebied. Zoals modellen, styling, visagie, special effects en beeldbewerkers."

—Peter van Geest

Werkwijze

1. Intake


Voor elke opdracht neem ik ruim de tijd om de wensen en ideeën te bespreken. Of het nu om een portretserie gaat of een commerciële opdracht.


De intake is de basis om alle creativiteit en wensen samen vorm te geven.

2. Offerte


De offerte is een transparante weergave van alle besproken werkzaamheden en extra's die tijdens de intake zijn vastgelegd.


Prijzen worden per onderdeel uitgewerkt: fotografie, modellen, visagie, styling, techniek, beeldbewerking etc.

3. Uitvoering


Voor elke shoot wordt er een gedetailleerd script en- of call sheet uitgewerkt.


Wil je graag alles uit handen geven? Met onze vaste relaties en netwerk verzorgen wij het gehele project, inclusief de aanvraag van vergunningen.4. Oplevering


In principe werken wij snel en kunnen wij meestal voldoen aan de gewenste levertijd.


Beeldverwerking:

 • Digitaal (DTP)
 • Print
 • Uitvergrotingen/Banners
 • Brochures/Flyers


Alle disciplines samen voor jouw opdracht


Heb jij een opdracht of project in gedachten dat meer vraagt dan alleen een goede fotograaf? Geen probleem! Ik heb een groot en goed netwerk met echte vakmensen. Zo kan ik altijd jouw project van A tot Z verzorgen. Denk hierbij aan:

 • Video en film
 • DTP werk, beeld editing en geluidbewerking
 • Styling van modellen en/of fotoset
 • Modellen
 • Locatie scouting
 • Eigen fotostudio in Rotterdam
 • (Licht)techniek en special effects

Heb je een tof idee of een concrete opdracht?


Laat je gegevens achter en we bekijken samen hoe we het beste jouw project kunnen aanvliegen! Uiteraard krijg je altijd eerst een vrijblijvende offerte voordat we aan de slag gaan.


Ik neem uiterlijk binnen 48 uur contact met je op.